Малі Олімпійські ігри в ДНЗ

Одним із важливих завдань ДНЗ є зміцнення і збереження фізичного і психічного здоров'я кожного вихованця. З метою поширення ідеї здорового способу життя, розвитку фізичної культури та спорту 15 вересня 2017 року в Одеському ДНЗ «Ясла-садок» №145 пройшло спортивне свято «Малі Олімпійські ігри» в рамках проведення Олімпійського тижня 2017 .

Учасниками спортивного свята стали вихованці середніх груп. Сценарій свята передбачав різноманітні конкурси, ігри та естафети. Взагалі свято проходили дуже весело, діти та дорослі отримали море задоволення. На свято завітали грецькі богині Деметра та Афродіта та повелитель морських глибин – Посейдон. Діти демонстрували вправність у рухливих іграх, відгадували загадки.На цьому святі не було переможців і переможених, а малюки отримали новий заряд бадьорості, підвищення життєвого тонусу, навчилися переживати, вболівати за свою команду і розуміти, що таке справжня, міцна дружба. Дуже приємно було подивитись хореографічний виступ вихованиці старшої групи №6 Сікорської Дарини.

Такі спортивні свята сприяють не тільки фізичному розвитку дітей, а й їх моральному вихованню, вмінню співпереживати за товаришів по команді, радіти за удачі і засмучуватися за промахи, формують позитивні емоції, об'єднують дорослих і дітей загальними цілями.

/Files/images/_DSC0848.JPG

/Files/images/_DSC0851.JPG

/Files/images/_DSC0868.JPG

/Files/images/_DSC0861.JPG

/Files/images/_DSC0873.JPG

/Files/images/_DSC0883.JPG

/Files/images/_DSC0887.JPG

/Files/images/_DSC0852.JPG

/Files/images/_DSC0893.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 901

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.