"Відкриваємо серця!" Тематичне заняття до Дня Святого Валентина

14 лютого 2018 року в Одеському дошкільному навчальному закладі №145 пройшло тематичне заняття «Відкриваємо серця» до Дня Святого Валентина.

День Святого Валентина - це свято любові, миру, доброти, сміху, веселощів. У цей день вітають всіх рідних листівочками, на яких обов’язково повинні бути зображені сердечки. Діти старшої групи №6 разом з вихователем Козлюк Н. В. оздоблювали конверти сердечками, виконували цікаві завдання, атрибутами до яких були теж сердечки. А ще грали у «Пошту», де мали змогу відправити свої листівки наповнені позитивними побажаннями. Діти старшої групи №4, вихователь Мороз О. В., підготували сюрприз для своїх матусь: портрети у нетрадиційній техніці малювання, утворивши цікаву зачіску за допомогою соломинок.

Метою таких занять є розвиток творчих здібностей дошкільників, уяви, естетичного смаку; розвиток комунікативних навичок; формування дружніх стосунків в колективі, ціннісного ставлення до себе як неповторної особистості та до людей, які знаходяться поруч; виховання у дітей любові до рідних та близьких.

/Files/images/_DSC0082.JPG

/Files/images/_DSC0095.JPG

/Files/images/_DSC0122.JPG

/Files/images/_DSC0128.JPG

/Files/images/_DSC0133.JPG

/Files/images/_DSC0147.JPG

/Files/images/_DSC0148.JPG

/Files/images/_DSC0149.JPG

/Files/images/_DSC0285.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 533

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.