Подорож континентами : Африка, Арктика

Продовжується робота педагогів щодо формування у дітей екологічної компетентності та поведінки, вихователі закладу відвідують відкриті заняття до педради «Розвиток екологічної свідомості у дошкільників. Формування сталих світоглядних орієнтирів особистості»

23 лютого 2018 року в Одеському дошкільному навчальному закладі «Ясла-садок» №145 пройшли відкриті заняття «Подорож до Африки» в старшій групі №6 (вихователь Козлюк Н. В.) та «Подорож до Арктики» в молодшій групі №3 (вихователь Петренко О. П.).

Цікаві матеріали, обладнання виготовлене за участі дітей, пізнавальні завдання дають змогу розвинути в дітях їхні здібності та поширити уявлення про природу материків нашої планети. Під час заняття «Подорож до Африки» дошкільнята не тільки дізналися про тварин цього материка, але й грали в рольові ігри та ігри на формування дружніх партнерських взаємин. Проводили досліди з піском та гарячим повітрям, слухали розповідь вихователя про пустелі в Африці. Діти молодшої групи під час «Подорожі до Арктики» із задоволенням створювали північне сяйво, гралися штучним снігом та фарбували лід.

Форми роботи представлені вихователями обов’язково будуть використані іншими педагогами закладу.

/Files/images/_DSC0223.JPG

/Files/images/_DSC0241.JPG

/Files/images/_DSC0250.JPG

/Files/images/_DSC0267.JPG

/Files/images/_DSC0271.JPG

/Files/images/_DSC0002.JPG

/Files/images/_DSC0006.JPG

/Files/images/_DSC1027.JPG

/Files/images/_DSC1038.JPG

/Files/images/_DSC1045.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 459

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.