Тематичне заняття в молодшій групі "Безпека на дорозі - безпека життя"

Діти - найбільш вразлива категорія учасників дорожнього руху. Максимально захистити їх від можливої біди - обов'язок батьків і вихователів. Тому навчання безпечній поведінці на вулиці потрібно проводити вже в молодшому віці. Головне завдання вихователів - доступно роз'яснити правила дитині, а при виборі форми навчання донести до дітей зміст небезпеки недотримання правил, при цьому не спотворити їх зміст. Дітей необхідно навчати не тільки правилами дорожнього руху, а й безпечній поведінці на вулицях, дорогах, у транспорті.

З 8 по 13 травня 2017 року в Одеському дошкільному навчальному закладі «Ясла-садок» №145 пройшов Тиждень Дорожнього руху, метою якого є популяризація знань правил дорожнього руху серед дітей та їх батьків, проведення широкої роз’яснювальної та агітаційно – масової роботи серед дітей та батьків щодо дотримання правил дорожнього руху. У всіх вікових групах проведені бесіди, тематичні заняття, дидактичні вправи та розваги. Вихователі підготували пам’ятки, папки –пересувки для батьків щодо профілактики дорожнього-транспортного травматизму.

25 травня 2017 року в молодшій групі №2 проведено відкрите тематичне заняття в рамках проведення єдиного національного уроку «Безпека на дорозі - безпека життя» в закладах освіти м. Одеси.

/Files/images/DSC07516.JPG

/Files/images/DSC07518.JPG

/Files/images/DSC07522.JPG

/Files/images/DSC07532.JPG

/Files/images/DSC07535.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 476

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.