Розвага "Мандрівка казковими стежками"

Формування у підростаючого покоління духовності і культури, в основі яких закладені загальнолюдські моральні принципи необхідно починати з раннього дошкільного віку. Художня література служить могутнім дієвим засобом морального і духовного виховання дітей: діти жваво, емоційно і довірливо сприймають казки, вірші, оповідання. Казки несуть у собі народну мудрість, вчать їх бути добрими, сміливими, чуйними. Казка часто продовжує жити в іграх дітей, вони із задоволенням перетворюються у казкових героїв. За допомогою інсценізації сюжету у дітей накопичуються яскраві враження, формуються власні судження, емоції, творча активність.

31 січня 2018 року в Одеському дошкільному навчальному закладі «Ясла-садок» №145 пройшла розвага «Мандрівка казковими стежками», метою якої є занурення дітей в чудовий світ казки, формування у дітей інтересу до творчих ігор, бажання відображати у власній грі реальні та уявлювані події; розвивати вміння проявляти творчість, виступати перед однолітками.

Дошкільнята з неабияким задоволенням представляли своїх казкових героїв, грали в командні ігри та отримали купу позитивних емоцій.

/Files/images/_DSC0593.JPG

/Files/images/_DSC0596.JPG

/Files/images/_DSC0607.JPG

/Files/images/_DSC0619.JPG

/Files/images/_DSC0625а.JPG

/Files/images/_DSC0636.JPG

/Files/images/_DSC0671.JPG

/Files/images/_DSC0698.JPG

/Files/images/_DSC0701.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 402

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.